Hoppa till innehåll
Rea!

Tempur Promise Plus SmartCool Kontinentalsäng

Det ursprungliga priset var: 74,975 kr.Det nuvarande priset är: 62,990 kr.

Modern Teknologi Möter Traditionsrik Design

Träd in i en värld av sval komfort och stilsäker design med Tempur Promise Plus SmartCool Kontinentalsäng. Ett mästerverk som kombinerar tradition med innovation.

Utveckling Utan Kompromiss

Uppföljaren till den ursprungliga Promise-kontinentalsängen från Tempur tar din sömnupplevelse till en helt ny nivå. Med en förbättring på 20% i tryckavlastning ger denna säng en oförglömlig sömn varje natt.

Lager av Lyx

Tillverkad med omsorg och precision, erbjuder Promise Plus ett överflöd av Tempurs patenterade material, skiktat för maximal komfort. Den djupa mittenmadrassen och den enhetliga bäddmadrassen garanterar en sömlös yta, fri från störande skarvar.

SmartCool-teknologi: Svalhet På Kommando

Sömnlösa nätter på grund av överdriven värme är ett minne blott med SmartCool-teknologin. Denna teknologi, invävt direkt i bäddmadrassen, reglerar temperaturen, och ger dig den perfekta svala känslan. Utforska mer om SmartCool och dess fördelar här.

Designa Din Dröm

Välj bland en rad färger och storlekar för att anpassa din Tempur Promise Plus till just ditt unika sovrum. För den som inte behöver den extra svalkande effekten finns även Promise Kontinentalsäng utan SmartCool-teknologi.

Högkvalitativa Egenskaper

  • Sängdimensioner: En ståtlig höjd av 48 cm, exklusive ben & bäddmadrass (botten 26 cm, plymå 22 cm).
  • Ursprungsland: Kvalitetsförsäkrad tillverkning från Danmark.
  • Bäddmadrass: Exklusiv Tempur Pro Plus på 8 cm.

Utforska vårt breda urval av bäddmadrasser, sängben, och sänggavlar, eller kontakta oss direkt för personlig rådgivning.

Omsorg & Skötsel

För att säkerställa att din säng förblir fläckfri och i bästa skick, rekommenderar vi skumtvätt avsedd för möbelvård vid behov. Följ alltid tillverkarens riktlinjer och kolla in vårt sortiment av rengöringsprodukter.

Rekommenderad av KopSang.se

Vi på KopSang.se rekommenderar varmt Tempur Promise Plus SmartCool Kontinentalsäng för dem som söker den ultimata sömnupplevelsen kombinerad med enastående design. Väck ditt sovrum till liv med denna mästerliga skapelse!

Storlek

90×200, 90×210, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210

Färger

Sand, Stone, Dark Stone, Warm Stone, Ivory, Dark grey, Warm grey

Fastheter

Mjuk, Medium, Fast

KAMPANJVARATESTVINNARE