Hoppa till innehåll
Rea!

Tempur Promise Plus Ställbar Säng

Det ursprungliga priset var: 100,623 kr.Det nuvarande priset är: 88,538 kr.

Den Ultimata Sömnupplevelsen

Dyk ner i en förtrollande värld av komfort och elegans med Tempur Promise Plus Ställbar Säng. Det här är inte bara en säng; det är en destination för avslappning och rekreation.

Designad För Ditt Välbefinnande

Förstklassig kvalitet och raffinerad estetik förenas för att ge dig en sömnupplevelse som är lika imponerande för ögat som för kroppen.

Djup Komfort och Anpassningsförmåga

Med flera lager av det ikoniska Tempur-materialet ger denna säng exceptionell stödjande och anpassningsbar komfort. Tillägget av bäddmadrassen Pro, den mest innovativa tryckavlastande bäddmadrassen från Tempur, säkerställer att varje tum av din kropp får den stöd och avlastning den förtjänar.

Styr Med En Knapptryckning

Utformad för att erbjuda optimal flexibilitet, kommer Promise Plus med en kraftfull Linak TD5 Advanced-motor. Med den medföljande trådlösa Linak HC10 Advanced-fjärrkontrollen kan du med lätthet justera huvud- och fotändan för att hitta din perfekta viloposition – inklusive den eftertraktade nollgravitationspositionen.

Minimal Rörelseöverföring

Tack vare Tempurs avancerade teknologi minimeras rörelseöverföringen, vilket betyder att när din partner vänder sig om natten, fortsätter du att sova ostört.

För Den Värmebenägna

Om du tenderar att bli varm när du sover, upptäck samma sängs modell utrustad med svalkande SmartCool-teknologi. En sval och skön nattsömn väntar.

Produktspecifikationer

  • Sängens Mått: Ståtliga 39 cm, exklusive ben och bäddmadrass.
  • Ursprungsland: Tillverkad med stolthet i Danmark.
  • Bäddmadrass: Tempur Pro Plus på 8 cm.
  • Motor: Kvalitativa Linak TD5 Advanced.
  • Fjärrkontroll: Avancerad Linak HC10 med en specifik knapp för nollgravitationsposition.

Vill du veta mer om bäddmadrasser eller utforska vårt sortiment av sängben och gavlar? Kika in vår omfattande guide. För komfortrelaterade frågor, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Skötsel och Underhåll

För att hålla din säng i bästa skick, använd skumtvätt avsedd för möbelvård vid fläckar. Alltid följ tillverkarens anvisningar. Kolla in vårt sortiment av rengöringsprodukter för bästa vård.

KopSang.se’s Rekommendation

Tempur Promise Plus Ställbar Säng är en säng vi helhjärtat rekommenderar. Den kombinerar sofistikerad design med avancerad teknologi, vilket säkerställer att du får den bästa sömnupplevelsen möjlig. Investera i din sömn idag med detta fantastiska val.

Storlek

80×200, 90×200, 90×210, 105×200, 105×210, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210

Färger

Sand, Stone, Dark Stone, Warm Stone, Ivory, Dark Grey, Warm Grey

Fastheter

Mjuk, Medium, Fast

KAMPANJVARATESTVINNARE