Hoppa till innehåll

Viking Freja Kontinentalsäng

40,460 kr

Tradition möter komfort

Viking Freja Kontinentalsäng är en hyllning till tidlös skandinavisk design kombinerad med dagens teknik för ultimat komfort. Denna exklusiva skapelse från Viking förenar traditionellt svenskt hantverk med moderna komfortegenskaper, vilket gör den till ett ypperligt val för den kvalitetsmedvetna kunden.

Komfort i varje detalj

  • Dubbla lager pocketfjädrar: Frejas två lager av pocketfjädrar verkar tillsammans för att skapa en skön tryckavlastning över hela kroppen, vilket garanterar en lugn och avslappnande sömn varje natt.
  • Zonindelad avlastning: Fjäderpaketets 5 zoner är strategiskt utformade för att ge optimal avlastning, så att varje kroppsdel får det stöd den behöver.

Svensk kvalitet och hållbarhet

  • Småländskt hantverk: Handgjord med precision i hjärtat av Småland, symboliserar Freja den svenska traditionen av kvalitetsarbete.
  • Eko-vänliga certifikat: Med OEKO-TEX och FSC-märkningar kan du vara trygg med att din säng är fri från skadliga ämnen och att träet kommer från hållbart skogsbruk.

Produktspecifikationer

  • Mellanmadrass: Utrustad med ett 5-zonat pocketsystem som är 13 cm högt.
  • Bas: Innehåller ett 13 cm högt pocketsystem.
  • Stoppning: Komfortabel och hållbar polyeter.
  • Mått: Sängens ståtliga höjd är 45 cm, exklusivt bäddmadrass och ben.

Valda tillbehör

Viking Freja levereras med den populära Supersoft bäddmadrassen för en ännu lyxigare känsla. Utforska vårt sortiment för att hitta passande sängben och sänggavlar som kompletterar ditt sovrum.

Skötsel för att bevara skönheten

Händelserna i livet kan lämna sina spår, men med rätt skötsel kan din säng se ny ut längre. För eventuella fläckar, använd skumtvätt för möbelvård och kom alltid ihåg att följa tillverkarens råd.

KopSang.se’s rekommendation Viking Freja Kontinentalsäng har granskats noga av vårt expertteam på KopSang.se, och vi kan stolt rekommendera den som ett utmärkt köp. Den kombinerar enastående komfort med elegant design och hållbarhet, vilket gör den till ett värdefullt tillskott i varje hem.

Storlek

160×200, 160×210, 180×200, 180×210, 210×200, 210×210

Färger

Anthracite, Haze, Nature

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast