Hoppa till innehåll

Viking Läckö Kontinentalsäng

53,490 kr

Skandinavisk Sömn i Perfektion

Sömn är en av de viktigaste delarna av vårt välbefinnande, och med Viking Läckö Kontinentalsäng får du uppleva vad verklig komfort betyder. På KopSang.se är vi stolta över att rekommendera denna säng som ett utmärkt köp för alla som värdesätter kvalitet, komfort och svensk design.

Zonindelad Komfort

Viking Läckö skiljer sig från mängden genom sitt zonindelade Pocketfjädersystem. Axlarna får den avlastning de behöver genom den mjukare zonen, medan ländryggen får optimalt stöd från den fastare zonen. Detta säkerställer att din kropp får den avslappning den förtjänar natt efter natt.


Designad För Jämn Komfort

Ingen gillar skarvar i sängen, och med Viking Läckö behöver du inte oroa dig för det. Tack vare den hela kassetten i mittendelen, får du en enhetlig och bekväm känsla över hela sängytan.


Pulse Bäddmadrass – Känslan Av Lyx

På toppen av denna fantastiska säng hittar du Pulse bäddmadrassen, känd för sin latexkärna som erbjuder otrolig följsamhet. Dess 4-kanals spiralkrusade polyesterfiber garanterar att fukt och värme kanaliseras bort, så att du alltid känner dig fräsch när du vaknar.


Svensk Kvalitet Genomgående

Alla Viking sängar, inklusive Läckö, levereras med förmonterade hörnbeslag. De är tillverkade i Sverige och står för hållbarhet och kvalitet med certifieringar som FSC och OEKO-TEX.


Kortfattade Produktegenskaper:

  • Mellanmadrass: 5-zonat pocketsystem, 13 cm högt (totalt 17 cm med latex)
  • Bas: Pocketsystem, 13 cm högt
  • Stoppning: Latex
  • Tillverkningsland: Sverige
  • Certifieringar: FSC, OEKO-TEX
  • Sängens höjd: 48 cm (exkl. bäddmadrass och ben)

Skötselråd För Långvarig Komfort

För att hålla din Viking Läckö i toppskick, använd skumtvätt avsedd för möbelvård vid fläckar. Det är alltid bäst att följa tillverkarens rekommendationer för optimal vård.


KopSang.se’s Slutsats

Viking Läckö Kontinentalsäng representerar det bästa inom skandinavisk sängdesign och komfort. För den som söker en säng som kombinerar stil, kvalitet och otrolig komfort, är Viking Läckö ett utmärkt val. Därför rekommenderar vi den varmt som ett smart och bra köp.

Storlek

160×200, 160×210, 180×200, 180×210, 210×200, 210×210

Färger

Beige, Graphite

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast