Hoppa till innehåll
Tempur Kudde - Köp

BÄSTA TEMPUR KUDDE

Tempur kudden är världens utan tvekan mest sålda kuddar, och det finns många anledningar till detta. Vi har gjort ett bäst i test utav Tempur kuddar, där vi har listat vilken som är den bästa Tempur kudden beroende på vilka behov du kan tänkas ha. För att se mera om vad som är viktigt att tänka på när du testar Tempur kuddarna, så har du en hel guide om det längst ned på sidan.

5

Testade kuddar

1

Testvinnare

2

Sängexperter

100%

Oberonde tester

BÄST I TEST TEMPUR KUDDAR

Nedan har du vårat testvinnare från vårat bäst i test av Tempur kuddar, där vårat mål främst varit att hjälpa dig att välja rätt Tempur kudden. Alla Tempur kuddarna har olika för och nackdelar, och det är dessa vi hjälper dig med att reda ut. Vill du veta mera ingående om Tempur kuddar, så ska du skrolla ned längst ner på sidan, där finner du en hel guide med allt du behöver veta om hur man testar kuddar osv.

Vanliga frågor om Tempur kuddar

Har får du svar på det absolut vanligaste frågorna som handlar om Tempur kuddar, och vad man ska tänka på vid köp av tempurkudde.

KopSang Logo

Vad är en Tempur kudde?

Tempur kudde är en speciell typ av kudde som är tillverkade utav fabrikatet Tempur. Deras kuddar är gjorda i just Tempur-material, som är deras egna uppfinning. Dessa kuddar känner också många igen på deras ofta speciella utseende. Dem gö nämligen ergonomiska kuddar som är bra för nacken och dina axlar.

Vilka nackdelar finns det med Tempurkuddar?

Det finns inte speciellt många nackdelar Tempur-kuddar, för dem är det överlägset bästa på marknaden. Men man skulle absolut kunna argumentera för att en nackdel är att dem kostar mycket mer än andra kuddar, vilket man skulle kunna säga ä en nackdel. Utöver detta kan vi faktiskt inte komma på någon annan nackdel.

Vad kostar en bra och billig Tempurkudde?

Om du vill köpa dig en bra och billig Tempur kudde så skall du göra detta när Tempur kör 30% kampanj på sina kuddar. Detta gör dem förvisso inte så ofta, men det händer någon gång per år. Ofta infaller detta sommartid, och då kan du göra bra klipp på dessa kuddar.

Vilka fördelar finns det med Tempur kuddar?

Det största fördelarna med Tempur kuddar är att dem är betydligt mer ergonomiska för din nacke, och du kommer också få fördelar för dina axlar. Men det ska också sägas att dem är betydligt bättre på att hålla sin form, och dessa kuddar får du hela 3 års garanti på vilket ingen annan kuddtillverkare kan ge dig en sådan garanti på.

Vad du ska tänka på när du testar Tempur kuddar?

När du Testar Tempur kuddar tycker vi att du alltid ska ta hjälp utav en sängförsäljare i butiken som du skall testa dem på. Dem kan dessa kuddar utan och innan, och säger du bara dina behov så kommer dem snabbt att kunna hjälpa dig att vägleda dig till att köpa rätt Tempurkudde.

Hur länge håller Tempurkudden?

Tempurkudden är den kudden som håller överlägset längst, och du får hela 3 års garanti på deras kuddar från Tempur. Det finns ingen annan tillverkare av kuddar som ger dig en sådan omfattande garanti, vilket säger en hel del om hur pass mycket länge deras kuddar håller än andras.

Vad är en bra garantitid på en Tempur kudde?

Som vi tidigare har varit inne på så ger dig Tempur alltså hela 3 års garanti på deras kuddar, vilket ingen annan i branschen kan ge på sina kuddar. Denna garanti täcker på sättningsskador. Så skulle din kudde få mer än 5% i sättning i sig inom 3 års tid, så kan du bara höra av dig till Tempur så får du en ny av dem.

Ska man gå till sängbutik för att testa Tempur-kudde?

Vi tycker både JA och NEJ på denna frågan, det beror på om du ska köpa Tempur kudde för första gången i ditt liv, eller om du redan har en som du bara skulle vilja byta ut till en ny lika dan. Vet du vad du ska ha så finns det pengar att spara om du skulle köpa den på nätet istället, Men måste du först testa ut din kudde så ska du helt klart gå in i en butik och testa först.

Kan man köpa Tempur-kudde online?

Att köpa Tempur kudde online på nätet är faktiskt väldigt enkelt, då det flesta som säljer sängar, och kuddar naturligtvis har inne Tempurkuddar till försäljning. Det finns med andra ord ingen brist på återförsäljare på internet som säljer Tempur kuddar.

Vart köper man billigast Tempur-kuddar?

Billigast Tempur-kuddar hittar du på nätet, precis som med det mesta andra. Dock skall det sägas att nackdelen är ju att du inte kan prova ut din kudde först då, vilket du annars kan göra om du väljer att köpa din Tempur kudde i en vanlig Sängbutik. Men billigast kommer du garanterat att kunna köpa Tempur online.

Vilka olika modeller finns det på Tempur-kuddarna?

Tempur-kudarna finns i ganska många olika modeller, och detta för att det alltid ska finnas någon kudde som passar för alla behov. Deras populäraste kudde är den som kallas för original kudden, och är den kudden som Tempur är mest kända för. Sedan har dem en som heter Cloud, en som heter Millenium, och en som heter Traditional.

Vilken fasthet ska jag ha på en Tempur kudde?

När man pratar om Tempur kudde så pratar man inte om fasthet, utan om vilken storlek man ska ha på kudden. Beroende på om du sover på ryggen, magen eller sidan så ska du ha olika höjd på din Tempur kudde. Detta kan du få hjälp med att välja av en säljare.