Hoppa till innehåll
24SJU-SÄNG

24SJU SÄNGAR

24SJU är svensktillverkade premium sängar, men till ett budget pris. Här får du lära dig allt om 24SJU & vart du kan köpa dem billigt!

24SJU Logotypen

Helhetsbetyg:

4/5

Helhetsbetyg på 24SJU

24SJU sängarna är både prisvärda, och håller väldigt hög kvalitet om man ser det till vad man får för pengarn. Visst finns det lite att putsa på för att få full pott av oss i helhetsbetyg, men vi tycker ändå att deras sängar står sig väldigt bra i jämförelse med andra premiumfabrikat av säng så som Jensen, Ekens, Viking & Wonderland. Detta är trots allt sängar tillverkade åt SOVA av Svenska Hilding , som är en sängtillverkare som kan sängar. Läs hela vårat bäst i test utav 24SJU säng längre ned.

4/5
Sängmodeller från 24SJU
Vår recension om 24SJU

KOMFORT

4/5

När det kommer till komforten i 24SJU sängarna så tycker vi det är lite blandat, dem både ger och tar så att säga. En del utav deras sängar är ganska hårda, och skulle utav många sängförsäljare inte anses vara bland det bästa sängarna på marknaden när det kommer till den delen. Men så är detta inte heller ett premium fabrikat så som Carpe Diem Beds, Hästens eller AYA, så man kanske inte heller ska förvänta sig samma komfort i dessa sängar. Vi tycker den är trots allt helt okej, och gillar man fasta sängar så skulle vi till och med rekommendera deras sängar. Men i totalbetyg för komfort så får man 4 av 5 i betyg.

FÖLJSAM POCKETFJÄDER

Pocketfjäder-i-sängen

MATERIALVAL

4/5

Pratar vi om materialval så tycker vi att 24SJU har det absolut viktigaste, men kanske inte så mycket mera. Man har flertalet sängar i sitt utbud där man erbjuder bäddmadrasser med naturlatex, vilket är väldigt bra. Det är en typ utav bäddmadrasser som framför allt den som har ont utav värme uppskattar, men också sett ur ett hygienperspektiv också väldigt bra då kvalster inte trivs i detta material. Även här får man 4 av 5 möjliga i betyg utav oss på denna punkt.

SÄNGUTBUD

4/5

24SJU säljs endast på SOVA butikerna, då detta är ett sammarbete mellan SOVA och Hilding Anders (Svensk sängtillverkare). Med detta i åtanke så tycker vi faktiskt att det är ett förvånansvärt stort utbud utav olika sängar man har i sitt sortiment. Det flesta andra sängtillverkare har många kedjor som är återförsäljare åt deras sängar, så det är mer värt att då ha ett större utbud helt enkelt. Lite snålt med tillbehör och olika varianter av färger & gavlar att välja på dock, vilket ger betyget 4 av 5!

DESIGN

4/5

Design är som vi alla vet väldigt personligt, vad som är bra eller dålig design. När det kommer till 24SJU så tycker vi att dem sätter basic, med lite extra små detaljer som vi gillar. Men framför allt så tycker vi att dem rent visuellt inte sticker ut åt något håll, vilket är både på gott och ont. Dem gör helt enkelt inte sängar som någon kommer att säga att det är det mest instagramvänliga dem har sett, men inte heller sängar som sticker ut så mycket så att folk skulle helt rata dem på grund av design. Så vårat betyg i detta anseende är därför också 4 av 5 möjlga stjärnor.