Hoppa till innehåll
Engmo dun logotyp

ENGMODUN KUDDAR & TÄCKEN

EngmoDun är en stor & välkänd premium tillverkare av dunkuddar, duntäcken, kuddskydd & duntvättmedel / rengöring! Köp EngmoDun billigt här!

Fakta om EngmoDun

Sömnens kvalitet kan påverka allt i vårt liv, från vår hälsa till vår produktivitet. EngmoDun, med sitt oöverträffade rykte som Skandinaviens ledande tillverkare av duntäcken och kuddar, är kända för att erbjuda produkter av högsta kvalitet. KopSang.se har granskat detta märke närmare för att ge dig en djupare inblick i deras historia, arbetsmetoder och produkter.

En Resa Genom Tiden

Allt började i en liten källarlokal i Stockholm där en passionerad ung man vid namn Thomas Mortensen bestämde sig för att tillverka kuddar och täcken av äkta dun. Från dessa blygsamma början 1952 växte EngmoDun och blev snabbt en storfavorit i Skandinavien. Idag, nästan 70 år senare, fortsätter de att producera finaste duntäcken och dunkuddar med en perfekt kombination av traditionellt hantverk och modern innovation.

Kvalitet och Ansvar i Centrum

Med över 65 års erfarenhet har EngmoDun förfinat sitt hantverk till perfektion. Varje produkt, från det mjukaste dunet till de noggrant handsydda sömmarna, är ett resultat av tradition, erfarenhet och nytänkande. Som kungliga hovleverantörer sedan 1986, bär de denna kvalitetsstämpel med stolthet.

Inte bara kvaliteten, utan även källan till duntäckena och kuddarna, spelar en avgörande roll för EngmoDun. Varje litet dun är spårbart, och all dun och fjädrar kommer uteslutande från europeiska fjäderfäslakterier. Genom att säkerställa detta garanterar EngmoDun att inga produkter kommer från plockning av levande djur, vilket understryker deras engagemang för etik och ansvar.

Ett Eget Testlaboratorium

För att garantera en konstant hög kvalitet på dunet har EngmoDun sitt eget laboratorium där de regelbundet genomför tester. Deras laboratorium är godkänt av den internationella organisationen European Down and Feather Association (EDFA), vilket ger en extra försäkran om kvalitetsstandarden.

Långvarig Njutning och Garanti

EngmoDuns produkter är inte bara kända för sin kvalitet utan även för sin hållbarhet. Med rätt skötsel kan ett duntäcke hålla i många år, vilket bevisas av deras generösa garanti; 10 års garanti på duntäcken och 3 år på dunkuddar.

Slutsats

EngmoDun är inte bara ett varumärke; det är en symbol för skandinavisk kvalitet, tradition och innovation. Om du värdesätter sömn och kvalitet, är EngmoDun det självklara valet. Besök KopSang.se för fler recensioner och detaljer om denna framstående tillverkare av duntäcken och kuddar.