Hoppa till innehåll
Sängrea-&-kampanjer-på-sängar

SÄNGREA & KAMPANJER

Ett utav det bästa tillfällen att köpa en ny säng på, är naturligtvis under en sängrea. Sängar är en investering som kostar en del pengar om du ska ha något som är bra, men under vissa kampanjer kan du ibland faktiskt göra riktigt bra fynd på grymma sängar!

Att investera i en god natts sömn är en av de bästa besluten man kan ta. En säng av hög kvalitet kan förändra din livskvalitet avsevärt. Men hur gör man för att hitta den bästa sängen till ett överkomligt pris? Detta är en guide till dig som vill hitta din drömsäng under rea och kampanjperioder.

Extremt prisvärda sängar just nu!
Alla sängmodeller på kampanj nu!

Aktuella sängkampanjer just nu

När är det rea på sängar?

De mest populära tidpunkterna för sängrea i Sverige brukar vara under mellandagsrean, sommarrean, och Black Friday. Dessutom kan det finnas specifika sängmässor eller säsongsutförsäljningar när nya modeller introduceras. Håll utkik efter dessa perioder, och planera ditt köp i god tid.

Att Tänka På När Du Köper Sängar med Rabatt eller på Kampanj

Sängen är en av de viktigaste investeringarna du kan göra i ditt hem. Den påverkar din sömn, din hälsa och ditt välbefinnande. När sängar erbjuds med rabatt eller på kampanj kan det verka lockande att slå till direkt, men det finns några viktiga saker att tänka på innan du gör ditt köp. Här är en guide till vad du bör ha i åtanke när du söker efter den perfekta kontinentalsängen, ramsängen, ställbara sängen, dubbelsängen, enkelsängen eller barnsängen till ett rabatterat pris.

 1. Kvalitet före pris: Bara för att en säng är billig betyder det inte att den är av bra kvalitet. Se till att undersöka sängens material, konstruktion och garanti innan du köper. Kom ihåg att en säng är en långsiktig investering – det kan vara värt att betala lite mer för en säng av hög kvalitet som kommer att hålla i många år.

 2. Tänk på dina behov: Är du ute efter en fast säng eller en med mjukare känsla? Har du specifika behov som minnesskum eller zonindelning? Se till att välja en säng som uppfyller dina individuella krav, oavsett rabatten.

 3. Undvik impulsköp: Även om en kampanj kan verka för bra för att vara sann, är det viktigt att inte låta sig luras av priset ensamt. Gör din forskning och jämför olika alternativ innan du fattar ditt beslut.

 4. Läs recensioner: Att få insikt från andra kunder som redan har provat sängen kan vara mycket värdefullt. Recensioner kan ge dig en bra uppfattning om sängens komfort, hållbarhet och eventuella problem.

 5. Undersök kampanjens detaljer: Ibland kan en kampanj innebära att du behöver köpa ytterligare produkter, eller att det finns vissa villkor som måste uppfyllas. Se till att du förstår alla detaljer innan du gör ditt köp.

 6. Prova sängen först: Även om det kan vara frestande att köpa en säng online, särskilt när det är rabatt, är det alltid bäst att prova sängen i en fysisk butik först. Hur sängen känns kan vara mycket annorlunda än hur den ser ut på bilder.

 7. Kolla garantin: En bra garanti kan ge dig sinnesro, särskilt om du investerar i en dyrare säng. Se till att du förstår garantins villkor och längd.

 8. Försäkra dig om en bra returpolicy: Om sängen inte uppfyller dina förväntningar när den levereras, vill du vara säker på att du kan returnera den utan problem.

 9. Se bortom rabatten: Slutligen, kom ihåg att en bra säng inte nödvändigtvis är den med störst rabatt. Det viktigaste är att sängen uppfyller dina behov och att du känner att det är en bra investering för din sömn och hälsa.

När allt kommer omkring är det viktigaste när du köper en säng att du känner dig bekväm, stödd och nöjd med ditt val. Genom att vara medveten och göra din forskning kan du hitta en säng av hög kvalitet till ett rabatterat pris som kommer att tjäna dig väl i många år framöver.

Var hittar man billiga sängar?

Det finns flera sängbutiker och återförsäljare som ofta har rea och kampanjer:

 1. Sova: En av de mest kända sängbutikerna, erbjuder ofta kampanjpriser på populära märken.
 2. SENG: Specialiserar sig på skandinavisk design och komfort.
 3. Kungsängen: Svensktillverkade sängar av hög kvalitet, kända för sina kampanjer.
 4. Hus & Hemma: Bred sortiment, alltid något för den prismedvetna kunden.
 5. Care Of Beds: Expertis inom sängvärlden, bra priser och kvalitetsgaranti.
 6. MIO: En bred butikskedja som ofta har kampanjer och rabatter.
 7. EM Möbler: Förutom möbler har de ett stort sortiment av sängar till bra priser.
 8. Svenska Hem: Kvalitetssängar med en touch av skandinavisk design.
 9. Sovkoncept: Med en mix av märken och modeller, finns det alltid något på rea här.

Kända sängtillverkare som ofta har kampanjer:

 1. Cozy Beds: Kända för sin komfort och design.
 2. AYA Of Sweden: Svensktillverkat med passion och precision.
 3. Hästens: Lyxigt, handgjort och alltid i toppklass.
 4. Tempur: Minnesskum av högsta kvalitet som anpassar sig efter din kropp.
 5. Jensen Beds: Nordisk kvalitet och design i perfekt harmoni.
 6. Viking Beds: Hantverk och komfort i ett.
 7. Wonderland: Anpassningsbara sängar för alla typer av sömn.
 8. Carpe Diem Beds: Lyx och komfort för de kräsna.
 9. Ekens Sängar: Tradition möter innovation.
 10. 24SJU Sängar: För dig som söker något unikt.
 11. Sängfabriken: Högkvalitativa sängar tillverkade med kärlek.

Bäst i Test

Innan du fattar ditt slutliga beslut, glöm inte att kolla in vårt ”Bäst i Test” på KopSang.se! Här listar vi de sängar som verkligen står ut när det kommer till kvalitet, komfort och pris. Många av dessa topprankade sängar finns också att köpa med rabatt eller på rea just nu. Missa inte chansen att hitta din drömsäng till drömpris!

Lycka till med ditt sängköp, och sov gott!