Hoppa till innehåll
Carpe Diem Säng

CARPE DIEM BEDS SÄNGAR

Carpe Diem Beds är kända över hela världen för sina mjuka & följsamma sängar! Vi lär dig allt om Carpe Diem Beds & hur du köper dem billigt!

Helhetsbetyg:

4.5/5

Helhetsbetyg på Carpe Diem Beds

Carpe Diem Beds är väll ungefär så mycket premium man kan bli, med endast ett få antal andra sängtillverkare som är i samma division. Deras sängtillverkning har sitt ursprung från vackra västkusten, och mycket utav deras inspiration till sängar kommer också därifrån. Vi på KopSang.se älskar deras sängar, och det kommer du också att göra när du väl har sovit i en. Vi kan inte ge dem annat än ett topp betyg på allt förutom på pris. Läs detaljerad recension lite längre ned på denna sidan.

4.5/5
Vår recension om Carpe Diem Beds

KOMFORT

5/5

Vet du hur en bra säng ska kännas? Absolut ingenting! Det kan låta som en metafor att sväva på moln, och kanske säger det mer än något annat om Carpe Diem Beds och vad man vill åstadkomma med sina sängar. Deras sängar känns helt enkelt inte som någon annans, det kan vi lova. Endast en naiv människa skulle ens få för sig att “nu ska vi göra en säng som inte känns”, men tack gode gud för att dessa människor finns. Otroliga sängar helt enkelt, med en följsamhet som få andra kan matcha!

Carpe Diem Beds – Contour Pocket System

Carpe-Diem-Beds-Contour-Pocket-System

MATERIALVAL

5/5

För att sova riktigt bra, räcker det inte bara med att ha en grym komfort. Carpe Diem Beds har valt att jobba med material som kommer från naturen, och alla deras sängar är handgjorda. Du hittar bland annat Talalay Latex i deras bäddmadrasser, vilket ger en otroligt mjuk, omfamnande & cozy känsla. Men det har också funktionen att dessa bäddmadrasser håller dig sval, och ser till att minimera kvalster i sängen. När det kommer till materialval är det endast Hästens som kan slå dem på fingrarna.

HANDSTOPPAD TALALAY LATEX BÄDDMADRASS

HANDTILLVERKADE PREMIUM SÄNGAR

Handgjorda-Sängar

DESIGN

5/5

Enligt oss och väldigt många andra så är det Carpe Diem Beds, och AYA Of Sweden som gör det snyggaste sängarna. Allt kommer ner till detaljnivå när det kommer till deras sängar. Varje liten sömnad, tygval, benval, knapp på gavel är näst intill i perfektion. Pricken över I är att man sätter sina emblem på alla sina sängar, och sedan handsigneras varje säng av den på fabriken som har skapat din säng. Det blir helt enkelt inte mera Instagramvänligt än så här! Top notch helt enkelt!

CARPE EMBLEMET MONTERAS PÅ

Carpe-Diem-Beds-Emblem-monteras-på-en-säng

SÄNGUTBUD

4.5/5

Carpe har inte bråttom att spotta ur sig sängar bara för att! Men generellt så har man inte ett jätte stort utbud utav olika modeller, så som en del andra sängtillverkare har. Deras sängar passar i princip alla typer utav sovare ändå, då deras sängar är så otroligt följsamma. Dem behöver helt enkelt inte spotta ur sig en sängtyp för varje behov, alla deras sängar täcker allas behov. Det ända vi egentligen saknar från dem är någon billigare instegsmodell, ungefär så som AYA med sin AYA Nordic.

SANDÖ KONTINENTALSÄNG

KORNÖ KONTINENTALSÄNG

HERMANÖ KONTINENTALSÄNG

MARSTRAND STÄLLBAR SÄNG

Fakta om Carpe Diem Beds

En Perfekt Balans Mellan Komfort Och Exklusiv Stil

Carpe Diem Beds erbjuder inte bara en säng, utan en helhetsupplevelse inspirerad av den svenska västkustens skönhet. Det är inte bara en plats att vila ditt trötta huvud utan en resa till ett lugnt och avslappnande landskap där design möter funktionalitet.

Njut av design inspirerad av svensk natur Design, lika mycket som komfort, betyder olika saker för alla. Carpe Diem Beds har tagit detta till hjärtat genom att erbjuda en serie sängar och tillbehör som inspirerar till kreativitet och främjar unikhet. Inspirerade av den västra kustens skärgård, där det oändliga havet möter lugna klippor och vackra ljungfält, strävar de efter att omvandla sovrummet till en plats som påminner dig om ditt egna lyckliga ställe. Vackert, stilla och lugnt – den perfekta platsen att koppla av.

Förhöj designupplevelsen med våra sovrumsessentials Det ligger i detaljerna. För att komplettera ditt sovrum har Carpe Diem Beds valt ut sovrumsessentials som förvandlar ditt rum till en riktig fristad. Dofta av deras ekologiska sojavaxljus, handgjutna i Sverige, eller svep in dig i en av deras mullbärssilkeskimonos. Komplettera med en elegant krom Holme nattduksbord och en lyxig fuskpälspläd.

Kvalitet från början till slut Kvaliteten på en Carpe Diem-säng börjar med de råmaterial som används. Från långsamväxande nordiskt furu till Talalay latex och ekologisk bomull. Varje säng är handgjord av deras skickliga hantverkare i deras svenska anläggning. Den som bygger din säng från början till slut signerar även sängbotten, vilket är det ultimata kvalitetsmärket.

Byggd för att hålla Med en 25-årig garanti på fjädrar och sängbotten, samt en 10-årig garanti på motorer för justerbara sängar, är Carpe Diem-sängar byggda för att varaktigt stödja din sömn och skönhet i ditt hem.

Innovation i kärnan Grundad av en kiropraktor, har Carpe Diem Beds alltid haft fokus på ryggens hälsa. De har fem unika patent, inklusive deras J-Pocket, Contour Pocket, och X-Pocket system, alla utformade för att maximera komforten. De har även utvecklat unika lösningar för att stödja ryggen, ländryggen och för att förhindra klämning.

Våra tyger – Ditt val Med en kollektion av tyger inspirerade av den svenska västkustens natur, erbjuder Carpe Diem Beds 36 vackra nyanser och strukturer för att förhöja din sovrumsdesign.

Stanna i sängen Lyxen med Carpe Diem Beds ligger i att du aldrig vill lämna den. Varje säng är en inbjudan att njuta av den ultimata komforten i en miljö som speglar både din personliga stil och din längtan efter avkoppling.


Denna artikel är skapad för att ge en djup inblick i vad Carpe Diem Beds erbjuder. Varje säng är mer än bara en möbel; det är en upplevelse av avkoppling, skönhet och svenskt hantverk.