Hoppa till innehåll
Gripsholm Logotype stor

GRIPSHOLM SÄNGKLÄDER

Gripsholm är en stor & välkänd premium tillverkare av påslakan, underlakan, örngott, prydnadskuddar & handdukar! Köp Gripsholm billigt!

Fakta om Gripsholm

Det skandinaviska hemmet kännetecknas av enkelhet, funktionalitet och en naturlig känsla. Gripsholm, ägt av det anrika textilbolaget Springhill Textile AB, representerar allt detta genom sina textila produkter. Med ett fokus på skandinavisk harmoni, erbjuder Gripsholm kvalitativa produkter som smälter in i alla rum i ditt hem – från sovrummet och vardagsrummet till badrummet och köket.

En Tradition av Kvalitet

Springhill Textile AB, med sina rötter från 1970 och med huvudsäte i Helsingborg, bär med sig en stolt tradition. Med kvalitet i fokus, använder Gripsholm huvudsakligen naturliga material som bomull och linne. Dessa material ger produkterna en autentisk och behaglig känsla samtidigt som de garanterar hållbarhet.

Vårt Engagemang

På Springhill strävar vi efter att överträffa våra kunders förväntningar. Detta återspeglas i våra kärnvärden:

  • Engagerat: Vi går den extra milen för att uppnå perfektion.
  • Proffsigt: Vårt tillvägagångssätt är affärsmässigt och kompetent.
  • Smart: Vi optimerar resurser och undviker slöseri.
  • Ansvarsfullt: Vår omtanke gäller både miljö och samhälle.

Hållbarhet i Varje Steg

Springhill Textile AB:s engagemang för hållbarhet genomsyrar varje aspekt av verksamheten. Genom initiativ som Better Cotton Initiativ och Oeko-Tex säkerställer vi att våra produkter är miljöcertifierade. Vi fokuserar även på att minska vår koldioxidbelastning genom att välja transporter med låga CO2-utsläpp och undvika flygtransporter.

För oss handlar hållbarhet inte bara om miljö, utan även om människor. Som medlem i amfori BSCI sedan 2007, arbetar Springhill aktivt för att förbättra arbetsvillkoren i vår produktionskedja. Detta inkluderar allt från skälig ersättning till etiskt affärsmannaskap och miljöskydd.

Produkterna och Förpackningen

Medan produktens kvalitet och kemikalieinnehåll är av yttersta vikt, är även förpackningens miljöpåverkan i vårt fokus. Våra etiketter är huvudsakligen tillverkade av FSC-märkt papper, vilket garanterar ansvarsfull skogshantering. Dessutom märks våra förpackningar med Den Gröna Punkten, vilket innebär att förpackningsavgiften är betald.

Slutsats

Gripsholm erbjuder mer än bara textilprodukter; det erbjuder en vision av ett hållbart och stilsäkert hem. Genom kvalitet, hållbarhet och ett djupt engagemang för både miljö och människa, skapar Gripsholm produkter som är sanna representanter för skandinavisk design och värderingar.